STRIPES + YELLOW + BLUE

RETRO COUCH

redi redi0 redi1 redi2 redi5

 

Jeg fik taget disse billeder i min fiiine antikke sofa, dagen inden den blev solgt. Den skulle sælges, da jeg har fået en ny sofa (wuhuuu), som I selvfølgelig snart får at se. Jeg ville bare så gerne have nogle minder med min sofa, da den er et arvestykke – og har været i min families eje i flere generationer. Jeg synes, at billederne blev super fine – så dem skulle I ikke snydes for. Jeg savner meget det look min fine, gamle sofa gav til lejligheden, men den var bare ikke særlig komfortabel, så jeg endte med ikke rigtig at bruge dem. Min nye sofa er super komfortabel og også lidt større – så den fungerer lidt bedre i dagligdagen. 

1

  • Anne

    Den er ellers bare flot, den sofa, men komfort tæller jo i den grad også.
    Super gode bileder, også af dig, du er flot og elegant med den flotteste hestehale.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES + YELLOW + BLUE