IN THE GREEN

STRIPES + YELLOW + BLUE

redi3 redi4 redi6 redi7 redi8 redi12redi9 redi10 redi11 redi65 redi1 redi

KJOLE: Asos (Vila) / SKO: Asos / JAKKE: Genbrug

Jeg tror faktisk ikke, at nogle af disse items har været vist på bloggen før.. Så er det vel lige før, det er et “new in” outfit. Selvom kjolen faktisk er et halvt år gammel. Men i hvertfald… Billederne er taget i Nordhavn ved mine forældre – der er nogle gode omgivelser til fotografering! Derudover var vejret også perfekt til billeder. Jeg synes selv, at det er det perfekte forår-/sommeroutfit. Jeg er vild med pastelfarverne, og måden de er sammensat på – det bliver i hvertfald ikke sidste gang, jeg har det outfit på!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE GREEN