INSTA-SKOTLAND (delayed)

DIY-TIP

redi3

Jeg tror efterhånden, vi næsten allesammen kender de duftpinde, man kan købe til at få hjemmet til at dufte godt – primærk badeværelset. Ritualt laver nogle ret kendte, men du kan købe dem ret mange steder efterhånden. Dog er mange af dem ret dyre – og det passer mig ikke så godt lige pt., SÅ.. jeg prøvede at lave min egen!

Det du skal bruge:

En olie med duft – min er citrongræsolie fra Urtegaarden, købt på helsebixen.dk (du kan bruge præcis den duft du holder af)

En flaske babyolie

Grillspyd

En fin lille glasflaske – eller hvad du ellers kan finde på

Jeg prøvede mig lidt frem – men blandingsforholdet jeg nåede frem til, var ca. 1 del duftolie og 6/7 dele neutral babyolie. Efter jeg tog billedet, kom jeg i tanke om, at jeg gerne ville klippe enden af grillspydene – synes ikke den spidse ende, var så pæn. Så se bort fra det! Kvaliteten af denne er måske ikke helt denne samme som mange af dem, du køber – men det er klart et fint (og super billigt) alternativ. Man kan også selv pynte flasken, hvis man vil, så den får et personligt præg. Prøv det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA-SKOTLAND (delayed)