10 TING JEG IKKE FORSTÅR

THE LAMP

redi3 redi5 redi6 redi4redi7 redi1

Min elskede lampe! Mit afskårede lygtepæls-hovede! Eller hvad filan man kalder det.. Endelig kom den op. Det var dog lidt af et projekt. Ikke så meget et projekt for mig – mere for min far. Han var lidt skeptisk omkring den.. både hvordan den ville komme til at se ud i min lejlighed + hvor svært/nemt det ville blive at sætte den op. Det hele endte dog super godt! Den ser mega sej ud henne i hjørnet – den giver en fed rå kontrast til min milde retro sofa. I love it!

Lampen var meget “rå”, da jeg fik den (købte den via facebook af en bekendt). Jeg skulle selv finde ud af, hvordan den skulle hænge/stå i mit hjem – da det eneste der var på den, var en afskåret ledning. Måden vi (min far) gjorde det på, var ved at skrue tre wires fast under tre skruer/møtrikker, der sidder i toppen af lampen. Inden da, havde min far klippet tre ens stykker wire ud, og lavet lykker i begge ender af dem hver. Den ene ende skulle så sidde fast i skruen/møtrikken på lampen, og den anden i krogen i loftet. Det var ikke helt så simpelt, som det måske lyder – men det gik!

Jeg har taget en masse flere detaljebilleder af min lejlighed, som snart kommer ud – stay tuned!

1

  • Janne

    Ser bare så godt ud, heldigt at du har sådan en stærk far. Jeg ka næsten høre ham bande og svovle 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR