NORD to the HAVN

LOVE YOURSELF

redi7

Og NEJ, overskriften har intet med Justin Biebers nummer at gøre 😉

Jeg er typen, der overordnet er tilfreds med mit udseende. Jeg har i hvertfald affundet mig med, hvordan jeg ser ud. Jeg kan finde masser af fejl, men jeg vælger simpelthen at ignorere dem. Der findes langt vigtigere ting, og det prøver jeg at fokusere på – selvom det kan være svært. Dog må jeg sige, at jeg blev lidt skræmt en dag, da jeg inde i mit hovede sad og gennemgik hele mit krop, med et “ville du ændre dette, hvis du kunne” formål. Jeg var nede i så små ting som tånegle, øjenfarve – ALT! Det der skræmte mig var, at jeg sagde ja til (at ændre) næsten alt. Ikke at jeg nogensinde vil ændre nogle af disse ting med plastikkirurgi, dette var blot sådan i en fantasiverden, hvor man kunne, hvad man ville. Men i min fantasiverden, ville jeg ændre næsten alt.. bare en lille smule. Det var jeg ikke tilfreds med, at jeg tænkte om mig selv! Derfor tvang jeg mig selv til at lave en liste over ting på min krop, jeg kan lide, og slet ikke har lyst til at lave om:

Hårfarve
Ansigtsform
Øjenvipper
Næse
Øre
Skuldre

Dette virker ikke som synderligt mange ting, men det er egentlig godt nok for mig. Jeg vælger blot at fokusere på denne liste, i stedet for at holde fokus på alt det, jeg ikke er tilfreds med.

1

  • Rene

    Jeg kan sige at jeg syntes at du er smuk og flot. I like

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORD to the HAVN