WHAT I LISTEN TO AT THE MOMENT

A YEAR AGO

redi1 redi redi3 redi6 redi redi6 redi1 redi5

FEBRUAR 2015

For et års tid siden fik jeg sgu taget rimelig mange gode billeder, hvis jeg selv skulle sige det! Det var nok primært fordi, at jeg havde mig en medblogger på min arbejdsplads (Mie Dina var praktikant i den periode). Så er det lidt nemmere at få det gjort. Derudover boede jeg hjemme, så jeg kunne også tit lokke min familie til at hjælpe – det er heller ikke rigtig en mulighed mere! Men i hvertfald er det hyggelig med at kig tilbage. Det vil jeg prøve at gøre en gange om måneden. Mit yndlingsoutfit er klart det med den prikkede nederdel – den er stadig en af mine favoritter! Men mine yndlingsbilleder er fra shootet med solbrillerne.

Hvilket outfit er jeres yndlings?

2

  • Anne

    Det bliver de første to billeder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sussi

    Jeg synes også, at outfittet med velourkjolen er mega lækkert. Samtidig er den prikkede nederdel skøn og jeg er vild med retrolooket. Den lange cardigan er tjekket. Tja det hele er fedt men the dots wins ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I LISTEN TO AT THE MOMENT