HVERDAGSLUKSUS (winter edition)

APARTMENT DETAILS

redi redi1 redi2 redi6 redi3redi5 redi7 redi8 redi9 redi4 redi10

 

Sååå er det endelig tid til at vise jer en lille smule af min lejlighed! Der kommer nok til at gå et stykke tid før, jeg synes, den er helt færdig – så det bliver kun til lidt detaljer i dette indlæg. Jeg har ikke vildt mange steder/flader til “pynt” – disse steder udgør faktisk det hele. Men fint er det! Synes jeg i hvertfald selv! Det kan også blive for voldsomt med nips over det hele, efter min mening.                                                                                                      Det kommer nok til at ændre sig hen af vejen, da jeg har planer om at tage på et utal af loppemarkeder til forår/sommer. Glæder mig så meget! Derudover skal jeg have maaange flere planter (ja, jeg eeeelsker planter) – en stor gulvplante er et rimelig stort ønske herfra, derudover bare planter alle de steder jeg kan tillade mig. Det giver sgu også lidt liv i den lille lejlighed.

Jeg håber I kan lide det! Og jeg glæder mig til at vise jer resten!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGSLUKSUS (winter edition)