FLOWERPRINT + FALL

NEW STUFF: ASOS

redi redi1 redi2outfit nordhavnredi3 redi4

TURTLENECK: Asos / SKIRT: Asos / CARDIGAN: Asos / BOOTS: Vagabond

Ups… Så kom jeg til at købe nye ting igen! Men det altså svært at lade vær, når Asos hele tiden får så mange nye lækre ting! Især deres efterårs/vinter ting er jeg helt vild med! De  nye ting er rullekraven og nederdelen – og jeg er helt vild med begge! Det er egentlig lidt ånssvagt, for jeg har en rullekrave i forvejen, der er næsten magen til denne – men jeg kan simpelthen ikke stå for dem! Denne type nederdel har jeg ledt længe efter, og denne var billig, og sidder fint – så det er jo skønno! Jeg vil også gerne eje en i sort der er lidt mere A-formet.

Find nederdelen her, rullekraven her og skoene her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWERPRINT + FALL