A SNEAKPEEK

new in: WINTERJACKET

redi7 jakkeredi5 jakke1

ENDELIG! Har jeg fundet mig en vinterjakke, som jeg er helt vild med! Det er længe siden. De foregående vintre, har jeg blot affundet mig med, at jeg ikke lige har nået at finde “the one”, og blot gået i dem, jeg havde. Sidste vinter, brugte jeg enormt lang tid på at finde en pels, og da jeg så gjorde, følte jeg mig ikke helt tilpas i den. I år er jeg kommet enormt lang væk fra pels – og er i stedet vild med lange, simple, stilede jakker. Grunden til at jeg er så vild med denne er, at der både er noget enormt feminint over den, samtidig med, at den er lidt maskulin. Jeg er vild med den blanding! Derudover har den’ den lækreste farve, fede detaljer og er lavet af monster nice materiale. Jakken har jeg købt hos PRAG genbrug på Vesterbrogade – skøn butik, når man er ude efter kvali-genbrug.

Hvad synes I om den?

2

 • Sussi

  Jeg synes, den er vildt lækker og vil gerne arve den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Jeg synes, den er vildt lækker og vil gerne arve den
  Er klart med på det maskuline på en feminin måde og farven er super skøn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SNEAKPEEK