WINTER x BOOTS

A SNEAKPEEK

sofa tøj

Flytning fylder stadig meget i min hverdag, så går der et stykke tid, før jeg er helt tilbage på bloggen. Men et lille sneakpeek skulle I ikke snydes for! Her ser I mit elskede tøjstativ (og elskede tøj for den sags skyld) – jeg er såååå glad for det. Det betyder helt enormt meget for mig, at mit tøj tager sig godt ud, og bliver brugt som en slags udsmykning af rummet – hvilket jeg synes det gør på denne måde.

Jeg undskylder for den dårlige kvalitet – billederne er taget med min iphone og i mindre godt lys, men det var lige hvad jeg kunne overskue 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER x BOOTS