OOTD: typical me

I’M MOVING

Bettina-Holst-Blog-Homedecoration-1 camping retro tapet 2 kc3b8kken-kitchen-spisestue-rustikt-personlig-kc3b8kken-alrum-samtalekc3b8kken-vintage-shabby-chick-indretning-home-decor-boligcious-malene-marie-mc3b8ller-hansen-interic3b8r-500x380 retro-skaenk1-boligblog.com_Jeg har fået lejlighed! Juhuuuu! En fin lille et-værelses i Vanløse. De sidste par måneder har jeg lånt min farmors lejlighed (hun har boet i sit sommerhus), da mine forældre er flyttet. Det har været helt fint – men hold nu op hvor jeg glæder mig til at få mit eget!

Selvom man ikke har den store indretnings-frihed, når lejligheden ikke er så stor, så glæder jeg mig stadig virkelig meget til det. Der er også noget spændende og udfordrende ved at få det hele til at fungere og være hyggeligt på et mindre areal.

Det betyder så også, at jeg nok i et periode, ikke er så aktiv på bloggen, men dedikerer mere af min tid til at komme på plads i lejligheden.

Jeg glæder mig til at vise jer billeder!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: typical me