TATTOO-INSPIRATION

EN GAVEIDÉ

mutti gave

 

Min mor har lige haft fødselsdag, og dette var min søsters og min gave til hende – og jeg kan love jer for, hun blev glad!! Dette er blot et lille tip; hvis du ikke aner, hvad du skal give din mor, far eller søskende (eller andet familiemedlem), er dette altid en super sjov og sød ting at lave. Det behøver ikke kræve specielt meget (min søster og jeg valgte dog nogle liiidt svære billeder) – og folk bliver tit virkelig glad for personlige gaver. Det kræver blot et kamera og evt. en ramme. Do it!

Over and out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TATTOO-INSPIRATION