I'M MOVING

ABOUT A YEAR AGO

redi redi1 redi2

 

Dette indlæg udkom for præcis et år siden! Det er da meget sjovt! Jeg er stadig vild med både min top og blomster-skjorten. Derudover savner jeg mine øreringe og mine sko, da begge dele er gået i stykker (det blev slidt op) – øv bøv! Billederne er taget på den tagterrassen, hvor vi før boede med arbejdet (vi er flyttet for 3 måneder siden) – det var sååå lækkert!

Både top og skjorte er secondhand fund, og jeg er sikker på, at de skal slides op før jeg smider dem ud <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M MOVING