WEIRD MAKEUP BY MARIA

I CRAVE: sliders

collage123

 

Øverst fra højre:

1. her – 2. her – 3. her – 4. her

Sliders/slippers/tøfler – whatever you wanna call it! De er sgu smarte, synes jeg. Både på den praktiske måde + fashion måden. Det er dejligt, at der er kommet så mange komfortable ting på mode – det har manglet lidt! Denne type sko er skøn på den måde, at de er så nemme og hurtige at hoppe i – og ikke kræver, at man binder dem op og på i 5 minutter. Jeg synes, at Asos har et super fedt (+ billigt) udvalg af slippers – så jeg har lige fundet mine favoritter til jer! Hvis I ikke er vild med de samme par som jeg, er der mange flere at komme efter på deres hjemmeside.

Hav en skøn dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEIRD MAKEUP BY MARIA