new top - new shoes

HOOP-INSPIRATION

EARRINGS

 

FIND ALLE ØRERINGENE HER!

Undskyld at jeg har været lidt fraværende på det sidste.. jeg har bare haft brug for lidt “sommerferie”. Jeg har lige valgt at fokusere på andre ting i en periode, og det har faktisk været rigtig rart!

Nå! nok om det! Jeg har altid været vild med øreringe, men lige nu har jeg nærmest en obsession! Jeg skal virkelig holde mig tilbage, for ikke at bestille alle ovenstående par hjem! Jeg har holdt mig på måtten, og kun bestilt et enkelt par hjem – så det får I nok snart at se 😉

Kan I alle have det skønt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new top - new shoes