A PERFECT PAIR OF SHOES

NEW-NEW-NEW

redi redi1 redi2 redi3 redi5 redi6

SKIRT: Monki / TOP: Omighty / MAKEUP: mac

SÅ er der bitchy times!! WHY ARE YOU STILL TALKING? Jeg elsker, at den på sin vis er rimelig neddæmpet, men super bitch-agtig samtidig. Så kan jeg være en bitch i smu 😉 hæhæ!

Nederdelen er fra Monki, og den minder om en, jeg har i forvejen, som jeg er voldsomt glad for. Denne sag kostede kun 200kr og sad lige så godt, så der var ikke meget tvivl.

Makeup tænker I så… Ja! Jeg investerede sgu godt og vel 850kr i MAC makeup her forleden. Puhaa.. Men det er noget, jeg længe har ville have, og udover det, er det hundrede procent det værd! Jeg har købt en foundation ( Studio Fix fluid i nf 30), en concealer (mineralize concealer i nf 30), en pudder (Studio Fix – nf 30) og en læbestift (cremesheen – Vegas Volt). Sindssygt lækkert! Der var en crazy forskel fra mit normale look. Det er kun noget jeg har tænkt mig at bruge til fester – så man rigtig kan føle sig pæn! Og så det holder lidt længere..

Og så skal det siges, at bloggen nok lige holder en 1-2 uges pause. Der er noget roskilde festival + flytning, der lige tager over. 

Hav en skøn sommer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PERFECT PAIR OF SHOES