A YEAR AGO: ootd

CRAVING // bikinis

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 23.02.15

 

Find dem alle her!

Nu nærmer bikini-tiden sig, og der er sikkert flere af jer, der er på udkig efter en ny. Jeg er typen, der køber en ny bikini hvert år (ca. i hvertfald). Hvis du står og mangler sommerens bikini, så frygt ej, der er inspiration at hente liiiige her! Jeg har fundet en masse forskellige bikinier, jeg synes, er mega fede på hver sin måde. Man kan vist godt se, at jeg er rimelig vild med mønstre 😉 Jeg synes, de er voldsomt cool og fine allesammen, men min favorit må nok være den sort-hvide med det kvadratiske mønster – looove it!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: ootd