new in // ADI-ADI-ADIDAS

FORDELE OG ULEMPER VED SOMMER

 Sommeren er nær! Og jeg glææææder mig til den kommer! Nok er den skøn – men den har også sine ulemper. Jeg har samlet lidt tanker omkring, hvad jeg sætter ekstra pris på i sommertiden, og hvad jeg godt kunne være foruden.

 

ULEMPER:

Man er lidt nødsaget til at barbere ben, hvis man har det lige som mig. Jeg har bare ben hele sommeren. Og lige så ligeglad jeg er med hår på benene om vinteren, lige så fanatisk er jeg med at fjerne dem om sommeren! Varme = Lidt tøj = vise sin krop mere frem. Så de dage, hvor man ikke er suuuper tilfreds og glad for sig selv, er der intet at gemme sig i og under – det er simpelthen for varmt!

Så er det tid til at svede.i. i hvertfald for mig. På nogle af de varmeste sommerdage herhjemme, er det næsten uudholdeligt at være på arbejde. Jeg sveder HELE TIDEN! 

Det er ikke lige så acceptabelt at dovne den i sin seng hele søndagen, som det er, hvis det er gråt og koldt udenfor. Jeg kan i hvertfald nemt få dårlig samvittighed over mig selv. 

FORDELE:

Solbriller! Fantastisk opfindelse! Ikke kun til at skygge lidt for solen MEN til at gemme sig bag. Nu er jeg også typen, der gååår med rimelig store solbriller – så de dækker alligevel en stor procentdel af mit ansigt. Ingen makeup > solbriller. Undgå folk > solbriller.. Osv osv.

Det er slut med at fryse. Stortset i hvertfald. Jeg fryser tit meget om morgenen, og det er virkelig slemt om vinteren – men det er sgu ved at være overstået. Det er tid til at svede! Ej det måske kun ved de ekstra varme sommerdage! Nu skal jeg passe på jeg ikke klager over varmen.

Solbrun hud! Næsten alle mennesker bliver bare en lille smule pænere, når de får lidt glød i huden. Jeg føler mig i hvertfald selv meget pænere – jeg går for det meste ikke med lige så meget makeup om sommeren. 

Måltider udenfor! Om det så er aftenmad i haven eller frokost i parken. Det er sååå hyggeligt. Grill-aftener med familie eller venner er det bedste.

OSV, OSV, OSV!

Sommeren er en dejligt tid på året, og der er helt sikkert mange flere fordele, end dem jeg har skrevet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // ADI-ADI-ADIDAS