PARIS // ootd + diverse

PARIS // what I bought

redi19 redi20 redi21

 

Jaa.. det er jo ikke voldsomt meget! Men altså, jeg så det ikke rigtig som en shoppetur – så det var ikke fordi, vi brugte vildt lang tid på shopping.

Jeg har lidt sent fået en stor kærlighed for runde øreringe. Men nu er den der! Jeg fandt disse finde runde sølv øreringe i en fin lille smykkebutik i Montmartre. Jeg synes, at de er super fine, fordi de er snoede – fed detalje!

Sandalerne er stilmæssigt nogle, jeg har ville have fingrene i, til dette års sommer, et stykke tid. At jeg så fandt dem super billigt i Paris, er jo bare toppen. I forhold til, at de kun kostede 150kr. føles kvaliteten faktisk helt ok. Super læks.

Et nyt net har jeg også længe ville have – da det jeg har i forvejen er fra Tiger, og super kikset! Dette synes jeg er mega nice og simpelt. Købt i en sød lille forretning med fine smykker osv.

Jeg har gjort mig et enkelt køb mere, som er en spraglet genbrugskjole – det får et indlæg for dig selv! Stay tuned!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARIS // ootd + diverse