It's time fooor.... SANDALS

PARIS // ootd + diverse

redi redi2 redi3 redi4 redi5 redi6 redi7 redi9 redi10 redi11 redi12 redi13 redi15 redi16 redi17 redi18

 

Paris var skøn!! Her er en samling af mine outfitbilleder + bare nogle hygge-billeder. De fleste af outfitbillederne blev taget ude foran vores lejlighed. Vi boede i en lille lejlighed i Montmartre – og det var sååådan et hyggeligt område. Gaden vi boede på lignede i højere grad noget fra sydfrankrig end Paris – fine lyse huse, og op ad en stejl bakke. Hvis man gik op ad en laaang trappe kom man op til Sacré Coeur – super fedt.

Det var virkelig en skøn tur. Som billederne nok også afslører! Vi brugte tiden på at se Paris flotte seværdigheder, forskellige områder og spise god mad. Og.. fik tatoveringer – uuuh! De kommer selvfølgelig også snart på bloggen.

Der kommer lidt flere Pariser-indlæg de næste par dage – stay tuned!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's time fooor.... SANDALS