It's time fooor..... SUNGLASSES

et outfit og en paraply

redi6 redi7 (2)redi3 redi8 redi9

TOP: Topshop / NEDERDEL: PRAG genbrug / SKO: Office / ØRERINGE: Glitter / JAKKE: genbrug 

 

Nu siger jeg det sgu bare! Jeg er selv mega vild med både billederne og mit outfit fra den dag. Det må man sgu gerne sige højt en gang i mellem! 

Jeg skulle til noget familie-venne-fødselsdag den dag – og vejret var jo skønt! Min søs og jeg stoppede et hyggeligt sted, og tog disse gode outfit-billeder. Som I nok kan se, har der også sneget sig et enkelt billede ind med en paraply. En paraply har jo ikke så meget at gøre i sådan et dejligt vejr – men jeg havde fået sjov idé med at tage nogle billeder, hvor baggrunden blev dannet af en farverig paraply. De blev faktisk ret vellykket! Det er altid forskelligt, når jeg får sådan nogle idéer, om de duer i virkeligheden eller ej. 

Jeg kommer hjem fra Paris idag (dette indlæg er planlagt, som I måske kan regne ud) – buhuuu! Glæd jer til en masse Pariser-spam snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's time fooor..... SUNGLASSES