WHAT DO I HAVE IN MY BAG

raw & feminin

redi redi1 redi2 redi3

redi4

 

NEDERDEL: diy / T-SHIRT: Genbrug / STØVLER: Deichmann / CARDIGAN: Asos / ØRERINGE: diy

Dette er en af mine yndlings-kombier! Rå + feminin! Denne gang er det min t-shirt med sit slidte look, og mine støvler der skaber det rå – og min blonde cardigan og nederdel der tilføjer lidt feminint.  Jeg synes, de to stile komplimenterer hinanden godt. En anden ting, jeg er også er mega vild med i dette outfit, er sammensætningen af forskellige materialer. Det, at der både indgår blonder, velour, imiteret læder osv, i et outfit, skaber ofte et fedt look, synes jeg. Jeg er tilfreds 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT DO I HAVE IN MY BAG