OOTD / spring is here

WHAT DO I HAVE IN MY BAG

taske

 

HER finder du alle tingene! 

Et lidt anderledes indlæg end jeg plejer at lave…. Men nu skulle det være! Så nu jeg løfter sløret for alle de (lidt almindelige) ting jeg går og har i tasken til daglig. Pillerne skal forestille allergimedicin – lige for en info. Da jeg er mega allergiker! Men i hvertfald:

– Mobiltelefon! Duh, selvfølgelig skal den med ALLE vegne (undtagen i badet).

– Høretelefoner. Altid godt. Især når man tager toget så ofte og så langt, som jeg gør hver dag.

– Solbriller. Især relevant lige pt. De var ikke fast inventar for en måned siden – men nu er de nærmest det vigtigste!

– Læbepomade. Det er så mega monster ubehageligt at have tørre læber, og så ikke at have en læbepomade på sig. Den smerte kommer jeg så i forekøbet, ved altid at have en læbepomade i tasken – og selvfølglig Burt’s Bees som er den bedste efter min mening.

– Tyggegummi. Hvis man har dårlig smag i munden, eller har spist noget der kan lugte en smule, er tyggegummi altid handy at have i tasken.

– Parfume. Og enormt gerne Elizabeth Arden Green Tea. Parfume er altid godt! Jeg er eeelsker parfume. Jeg synes, det er rart at have den med mig, da det giver mig en tryghedsfølelse.. Hvis jeg lige pludselig kommer til at lugte lidt af sved, kan jeg lige ”dække” det med den. Det altså rart at vide!

– Allergipiller. Især i forårs-/sommertiden er de essientielle for mig. Jeg lider af pollen allergi, så de er rare at have ved hånden. Generelt har jeg tit allergipiller på mig, da jeg også er allergisk overfor mange dyr, og af mange af mine venner + min kæreste, har dyr.

Mange kan nok nikke genkendende til, alt hvad jeg siger her, da det er nogle rimelig almindelige + pigede ting, jeg har min taske. 

2

 • Ja, det minder ret meget om et typisk indhold af min taske. Jeg har også altid min pung, håndcreme og neglebåndsolie med mig 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man skulle tro at jeg også havde min pung (det er jo ret almindeligt), men faktisk ikke – har bare mine kort 🙂
   men håndcreme er også lækkert at have på dig, gider bare ikke “slæbe” på det :-p

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD / spring is here