OOTD / ON THE ROAD

THINGS THAT PISS ME OF

SUR

Når man ufrivilligt bevæger sig ud i offentligheden, kan man blive mødt af forskellige ting og – mennesker. De fleste mennesker er søde – men der er stadig sååå mange folk, der gør mange irriterende ting. Jeg har udformet en list over de mest irriterende ting, jeg synes folk gør:

Står lige foran en bænk. Så de spærer bænken, men sidder ikke ned. Ihhhh – hvad nu hvis der er én, der faktisk gerne vil sidde der?

Hvis jeg, for at være venlig, fjerner min taske fra sædet ved siden af mig i toget (når der sætter sig en person ved siden af mig) – og den person så selv sætter sin taske der!

Når folk smasker med deres tyggegummi.

Hvis folk knækker fingre.

Når folk ikke forstår køkultur. Når der åbner en ny kasse, er det ikke den bagerste i køen, der skal gå derhen!!

Når folk er langsomme. Og her mener jeg mht. alle ting. Det er altid irriterende, når folk er langsomme. Langsomme til at betale i supermarkeder – langsomme til at komme ud af toge – osv. osv.

Når folk fylder hele fortovet… Hvis der kommer et par eller en gruppe gående, og de SLET ikke føler, at de skal rykke sige det mindste, når der kommer modgående.

Når folk hører høj musik i toget! Så sku dog lidt ned for fanden. Det ikke alle der er vilde med techno mandag morgen.

 

Sorry for mit lille sure opstød på denne ellers så skønne fredag! Love til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD / ON THE ROAD