ART IN MY FACE

the red, the blue and the black

redi redi1 redi2 redi3 redi5 redi6 redi3

SUR

 

Så har Mie Dina squ gjort det igen! Jeg er rigtig glad for disse billeder, så dem skal hun sgu lige have credit for!

Jeg synes den røde væg er SÅ fed, og så synes jeg, at kontrasten mellem den og min blå top gør billederne mega cool! Derudover har jeg sørme løst hår –  what what what! Det sker ikke så tit på mine hverdags-outfit-billeder. Jeg laver mange praktiske ting på mit arbejde – bl.a. ting der involverer både mad og opvask, så derfor giver opsat hår bedst mening. 

Min cardigan + top er far Asos, min nederdel er DIY (tak mormor) og mine sko er fra et marked.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ART IN MY FACE