I LÆ FOR TORDEN, REGN OG VIND

NEM GLUTENFRI PIZZA

Så! Efter en lang pause uden mad og opskrifter på bloggen, vender jeg nu stærkt tilbage! Dette er egentlig ment lidt ironisk, for man kan sgu nærmest ikke engang kalde dette en opskrift. Men.. Måske måske en form for godt råd 😉

Bunden er lavet af Finax Orange mel-mix. Den bedste efter min mening! Så simpel kan det blive. Samtidig er det også denne måde at lave pizza på, der kommer tættest på originalen – efter min mening. Med pizza-sausen var jeg sgu også doven. Den er færdig købt. Topping derudover består af revet gouda og pesto-gouda og serranoskinke. Muuuums! Den var så god. Den fik ca. 20-25 min i ovnen, på 225 grader – derefter drysset med tørret oregano, og dryppet med olivenolie. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LÆ FOR TORDEN, REGN OG VIND