happy-yellow-playful

ABOUT BLOGGING

redi1

 

Hvorfor blogger du? Det spørgsmål bliver jeg stillet rigtig tit – og for at være helt ærlig, synes jeg, det er rigtig svært at svare på. Jeg har ikke et bestemt svar til det – jeg ved bare, at det giver mig et eller andet. Noget godt! Jeg bliver i hvertfald ved… Det handler nok i bund og grund om det, med at komme ud med nogle ting.. De ideer jeg går og gør mig om verdenen (læs: modeverdenen). Til at begynde med var det mine billige genbrugsindkøb, jeg bl.a. gerne ville blogge om. Jeg ville gerne vise min stil frem og vise, at det ikke behøver at koste en formue at gå cool klædt.

Mit ønske er at inspirere – men det synes jeg, er svært at vide, om jeg gør. Så “drivet” for mig er det med at komme ud med nogle af de tanker, jeg går og gør mig. Om mode, livet, folk, mad osv!

Udover det handler det også om, at jeg godt kan lide at tage billeder! Og at få taget billeder. Så det spiller jo også rimelig godt sammen. Skrivedelen er ikke noget, jeg har lagt ligeså meget vægt på, som nogle andre bloggere. Men det må man jo også helt selv bestemme! Grundlæggende er jeg ikke selv fan af alt for lange tekster hos andre bloggere (medmindre jeg synes, de skriver VIRKELIG GODT: SilleWhoSofies blogMie Dina). Så derfor skriver jeg selv kun lange indlæg, hvis jeg føler, jeg har noget at komme ud med (som nu …). Jeg synes, det kan være en udfordring at variere indlæggene. Det kan nemt ske, at der “bare” kommer en lang række outfit-indlæg fra mig, hvis jeg ikke tænker over at få lavet andet. Efterhånden synes jeg, det er fedt med lidt personlige eller sjove indlæg en gang i mellem!

Jeg ved ikke om min drøm, er blogging som levevej. Jeg ved bare, at lige nu er det noget af det, jeg holder mest af at arbejde med. Der er egentlig intet mål eller nogen speciel mening med dette indlæg…. Jeg skrev blot titlen en dag, og så har jeg udformet en lille tankestrøm til jer.

Det sgu ok nogle gange!

2

  • Har det på præcis samme måde!
    Jeg kan fortælle, at du i hvert fald inspirerer mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

happy-yellow-playful