how I look when I warm up a house

WHY DID WE SPLIT UP

ros

Der er ingen mega dramatisk grund til det eller noget… Det er faktisk rimelig simpelt. Jeg tænkte blot, at nogle måtte være interesseret i at høre det! 

Jeg har stadig enormt meget passion for bloggen, og Maria vil enormt gerne fokusere på at lave makeup videoer, og være “youtube-blogger” istedet. Hvilket jeg er sikker på, vi er flere, der glæder os til at se!! Jeg gør i hvertfald 🙂 så vi besluttede os for at splitte op – simple as that!

Det eneste problem for mig i denne situation, har været navneskift. Jeg er så vild med navnet, og har ikke lyst til at ændre det – så derfor har jeg taget denne lidt alternative løsning i brug. Hvilket fungerer fint for mig pt. – og så må vi se, hvad fremtiden bringer!

Så ingen uvenskaber herfra – det er all love, peace and harmony! 

❤️❤️❤️

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

how I look when I warm up a house