OOTD - POLKA DOTS

WHEN SPRING ARRIVES

forår

1. par: her – 2. par: her – 3. par: her

forår2

 1. nederdel: her – 2. nederdel: her – 3. nederdel: her

 

forår1

1. top: her – 2. top: her – 3. top: her

Jeg glæder mig sååå meget til foråret (også sommer selvfølgelig) – men nu er det ligesom foråret, der kommer først. Jeg tænker, at jeg ikke skal gå i andet end croptops, nederdele og sandaler. Om det bliver varmt nok til det, eller jeg måske lige skal vente på, at det bliver lidt varmere, må tiden vise sig!

Der er faktisk et af ovenstående items, jeg bestilte i sammenhæng med, at jeg lavede dette indlæg – meeen det må i vente lidt med at få at vide 😉

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD - POLKA DOTS