OOTD IN THE STREETS OF COPENHAGEN

WHEN IN ÅRHUS

Maria og jeg var et smut i Århus i weekend. Bare for hyggen! Det var omkring 11 år siden jeg havde været – og det var altså for længe, synes jeg! Vi shoppede, slappede af og spiste gooood mad! Som I nok kan se 😉

På den kulturelle front var vi lidt bagud.. det blev sgu ikke til så meget! Det bunder nok også i, at vi brugte 1/3 del af tiden på at have voldsomme tømmermænd og søvnmangel fra om fredagen (der var vi til gammel elev fest på vores gamle gymnasium, heeerre sjovt!). Men hyggeligt var det – og mon ikke, at jeg i løbet af ugen får vist jeg nogle af mine lækre køb derfra! Dem er der et par af…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD IN THE STREETS OF COPENHAGEN