GATEAU MARCEL

THIS YEAR SO FAR

samling samling1 samling2 samling3

 

Vi er et par måneder inde i 2015 – og jeg følte for en lille opsamling! Jeg synes, jeg har fået taget nogle fine outfit-billeder + jeg er selv vild med opsamlinger/overblik – så det tror jeg, jeg vil indføre her på bloggen. Bare en gang i mellem når jeg lige føler for det!

Der er en enkel konklusion, der kan drages udfra denne opsamling – og det er, at jeg må være enormt vild med min lædernederdel. Og fandme ja! Det er jeg squ også. Jeg har også droppet det der med at føle mig tvunget til, ikke at gå for meget i det samme – for det er jo egentlig så ligegyldigt! Jeg synes den er pæn og klæder mig. Det må vel være det vigtigste.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GATEAU MARCEL