NEW IN FROM TOPSHOP

ALL BLACK EVERYTHING

redi redi1 redi2 redi3

 

Selvom jeg er rimelig mørk i mine outfits her i vintertiden – er det ikke så ofte, at jeg er HELT sort. Men det følte jeg for i lørdags!

Jeg har både ny nederdel + nye øreringe på. Nederdelen er fra Topshop, og mine øreringe er DIY (læs om dem her). Både cardigan og top er genbrug – og mine sko er købt på Asos. Jeg har eget de sko i 5 måneder tror jeg, men har aldrig gået med dem før den dag. Det bunder basically i, at jeg er piv doven til at gå i hæle! For de var faktisk helt fine at have på.

Aftenen stod på hygge og bytur med min skønne veninder – og det var en goood aften.

Krammer gennem skærmen herfra!

2

  • Virkelig flot outfit! Jeg går stort set altid kun klædt i sort – dit outfit gad jeg bestemt godt at eje! 🙂

    Kig rigtig gerne forbi ♥ –http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN FROM TOPSHOP