ALL BLACK EVERYTHING

GATEAU MARCEL

redi

 
 

Denne kage er/var SÅ lækker! Og nej, den er på ingenmåde sund! Der er massere smør og sukker – mums! Tilgengæld er der (selvfølgelig) ikke noget mel i. Den helt originale Gateau Marcel er vist mel-fri! Det er så godt. Find opskriften her, hvis I er interesseret, i at lave den chokolade-konge af en kage. Det er det værd. Det eneste jeg ville have gjort anderledes i forhold til opskriften, hvis jeg kunne gå tilbage – ville være at tage en lille snule mindre sukker i, men det er jo smag og behag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL BLACK EVERYTHING