LCHF grøntagsbrød

STRIPES AT WORK

redi redi2 stripesBlazeren jeg har på’ på disse billeder, har jeg en tendes til at “glemme”. Jeg synes faktisk, at den er mega fed – så det er egentlig for dumt! Den passer super godt ind i dette simple outfit, synes jeg. Jeg gad godt have samme model, bare længere! Det kunne også fungere super godt tror jeg.

Blazeren er købt i en genbrug super billigt, for laaangt tid siden! Skoene har jeg købt på et marked, og min kjole er fra Asos! Oooog mine øreringe er DIY!

 

Cecilie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LCHF grøntagsbrød