NEW DETAILS

double-layered raw choco-cake

RediRedi1

Tag jer ikke af, at min kage er så flad. Jeg ville gerne have en mindre form, men det havde jeg desværre ikke!

Bundet er lavet på:

150 g dadler

4 dl mandelmel

0,5 dl vand

1,5 dl kakao

Blend det hele sammen til en blød masse, og smør det ud i en form. Derefter skal det stå i køleskabet, mens du lavet frostingen. 

Frosting:

50 g dadler 

3 spsk kakao

1 dl kokosmælk

50 g kokosolie

1 dl mandelmel

1 dl vand

Bland/blend det hele til en masse, og smør det oven på bunden af kagen. Derefter skal det hele gerne stå i køleskabet i et par timer, for at blive helt fast. Efter det kan du pynte kagen – eller lade vær! Men jeg synes, den var lækker med lidt bær på – jeg valgte jordbær, da det var det, der var. Jeg tror, at hindbær og blåbær kunne være virkelig lækkert – OG pænt også 😉

Et lille råd her! I mange grønthandlere, kan man få det der hedder dadel pate, som jo egentlig bare er blendede mandler. Det sindssygt smart og nemt, når man som jeg bruger dadler til enormt mange af mine kager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW DETAILS