WINTER-WANTIES

cauliflower x chiaseeds x squash

rediDisse grøntsagsbrød bagte jeg på improvisering, så kan ikke give en helt præcis opskrift! Meeen jeg kan skrive den så godt, som jeg husker – og husk, man kan sagtens komme med egne input til disse opskrifter!

Det jeg ca. bruge var:

1 blomkål

1 squash

1 spsk chiafrø

en halv laktosefri cremefraiche

2 spsk loppefrøskaller

3 æg

0,5 dl hørfrø

0,5 dl sesamfrø

Blend eller riv blomkålet og squashen, og bland det derefter sammen med resten af ingredienserne. Læg massen i klatter på en bageplade, i den størrelse du vil have. Derefter skal de bages ved 180 grader i 40-45 min. De kommer til at have en speciel konsistens, da de jo kun er lavet på grøntsager – og ingen former for mel. Så lad være med at sammenligne dem brød! Så bliver du måske skuffet 😉

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER-WANTIES