SQUASH-RÖSTI

BEDSTE KØB I 2014

bedste køb bedste køb 1

 

Det var faktisk svært ikke at udvælge flere billeder end disse – da jeg har været rimelig glad for mange af mine køb i år. Det handler måske også om, at jeg er blevet bedre til at tænke mig ordentligt om, inden jeg køber noget. Men det blev i hvertfald til disse 8 ting!

Øverst, fra højre: min sorte genbrugs “trøje”.. den er jeg glad for, da den både er enormt rar, men også ret cool. Den er en trøje, jeg både kan gå i derhjemme og chille – men jeg kan også sagtens sætte den sammen med en crop og en nederdel, og bruge den lidt “pænere”.. og så kostede den åndssvagt lidt!

Min Mickey Mouse t-shirt købte jeg i London i Primark. Den er bare sej!

Jeg har sat min tatovering på collagen, fordi den fandme også en af de bedste ting, jeg har brugt penge på! Den var dyr, men det var det hele værd!

Solbrillerne er fra Asos, og det er nok de solbriller, jeg har været mest glad for – ever! De var mega billige, så det var bare win!

Min ring fra ByMarika var en jeg havde ønsket mig i lang tid – så endelig at få den, var bare mega fedt.

Croppen er fra Asos, og jeg synes bare, den er så fed. Både fin og cool samtidig. Farverig, uden at være overdrevet. Yes!

Min 80’er jakke! Yes! Den er det billigeste på listen.. 20 kr.! Det er ikke en jeg går i så meget, men jeg elsker at eje den. Den er virkelig gennemført og cool!

Lædernettet købte jeg på markedet Fashionhunters – og tror jeg fik det til en rimelig god pris, kvaliteten taget i betragtning. Så det er jeg glad for!

Håber at I alle er glade for de køb, I har gjort jer i 2014! Lad os gøre endnu flere i 2015! Wuhuuuu

Cecilie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SQUASH-RÖSTI