CAULIFLOWER

THE BLUE LAGOON

redi

Find produkter som disse lige her!

Mums! Lækre produkter fra den blå lagune! Jeg har før haft mud masken og fugtighedscremen – dem fik jeg, sidst jeg var i Island, hvilket er 2,5 år siden – jeg sparede gevaldigt på dem, så jeg har kun lige brugt dem op!
Men nu har jeg fået mere juhuuu! Min kærestes søster og mor var i island forleden, og de købte dette lækre sæt med hjem til mig! Glæder mig til at prøve det hele. Jeg var enormt glad for mine sidste produkter i hvertfald.
Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAULIFLOWER