CHILLERN' OUTFIT

TATTOO INSPIRATION pt. 3

IMG_3856.PNG

IMG_3853.PNG

IMG_3855.PNG

IMG_3857.PNG

IMG_3858.PNG

IMG_3860.PNG

IMG_3859.PNG

IMG_3861.PNG

IMG_3864.PNG

IMG_3862.PNG

IMG_3863.PNG

 

 

Flere tattoos! Yes, i’m addicted. Jeg har også virkelig lyst at få lavet flere – men jeg vil bestemt ikke forhaste det, indtil jeg er helt sikker! Derfor bliver jeg nødt til at lave disse indlæg – for at dulme min trang!
Lige nu er jeg lidt obsessed med “bugs”. Synes det ser så cool ud som tattoo! Ved dog ikke om jeg nogensinde vil få lavet lignende, men seje er de. Så er jeg også obsessed med dotwork og blomster (ikke feminine blomster) – og helst blandet sammen!
Men get inspired + get tattoos!!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHILLERN' OUTFIT