OOTD: coolio

OUTFIT: CHRISTMAS EVE

redi redi1 redi2 redi3 redi4

 

Juleaften var skøn! Dejlig aften i selskab med min søde familie. Vi fik fantastisk mad, og jeg fik de vildeste gaver jeg nogensinde har fået tror jeg! Noget af det kommer i til at se her på bloggen – det bliver alle de lækre beautyting jeg har fået. Udover det fik jeg en masse gavekort – og EN FUCKING MACBOOK AIR AF MINE FORÆLDRE! what-what-waht. Har stadig ikke helt forstået det!

Og for at det ikke skulle være nok, har jeg fået det bedste gave nogensinde af min fantastiske kæreste – EN TUR TIL PARIS :O Det er så vildt, og jeg glæder mig allerede overdrevet meget (tror vi tager afsted til foråret). Er så heldig!

Er stadig helt overvældet af mine gaver! OG er også mega glad for alle mine andre gaver – stay tuned, og I vil få dem at se i løbet af den næste uge!

Krammere fra Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: coolio