CHRISTMAS GIFTS: the coolest ring

OOTD: in the snooow

DSC_0230 redi redi1 redi2 redi3

Første juledag lå sneen så smukt! Det skulle selvfølgelig udnyttes til flotte outfit billeder. Mit outfit består faktisk af en sag I ikke har set før. Min kæmpe blazer har jeg arvet fra min mormor. Den er rimelig oversize, men synes den er cool når det bliver lukket – og bliver til en kjole-lignende-sag.. Og så er jeg også vild med farven!

Skoene er fra Deichmann, og blusen indenunder, som I så ikke rigtig kan se, er fra Asos.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS GIFTS: the coolest ring