TATTOO INSPIRATION pt. 3

ootd: FRIDAY NIGHT

redi redi1

Dette indlæg er riiimelig forsinket – det er nemlig ikke kun fra denne fredag af, men fra sidste fredag. Det var en festlig dag! Jeg hyggede først med en masse af mine veninder, og derefter så vi koncert med min kæreste og hans gruppe, det var mega nice!
Mit outfit bestod af et par arve-sager fra min mor – top og støvler – skønne 90’er sager ❤️ min nederdel har min mormor syet til mig, og min cardigan er genbrug. Totalt anti-highstreet-outfit! Faktisk var både den jakke og taske jeg havde på den dag også genbrug. Gennemført! Yes!
Cecilie

6

 • Anne

  Så kan du altså godt rose din mormor, for den nederdel er altså super flot til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilieanderberg

   Tak skal du have! Det vil jeg gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er lige stødt på din blog gennem Anna (kolbrún) som jeg har gået i gym med. Elsker den allerede! Dette outfit er for lækkert 🙂 Tjek gerne min ud hvis du har lyst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu jeg tænker over det – var det ikke dig jeg sad ved siden af til loppemarked ovre på Carlsberg med SAG? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej!! Jo det er mig fra markedet fra Carlsberg :-)) og er super glad for, at du kan lide min blog!! Vil da også klart tjekke din ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes nok jeg kunne kende de tatoveringer 😉 Kan huske vi snakkede meget om det, hehe. Overvejer virkelig hvor jeg skal få min næste (et omrids af et næsehorn). Men ja, tjek min blog ud – der er billeder af den lace-kimono du viste i et nyere indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TATTOO INSPIRATION pt. 3