THE BLUE LAGOON

HOMEMADE TORTILLAZ

redi

Here we go again!

Ingredienser:
4 æg
4,5 dl soyamælk
130 g majsmel
100 g rismel
80 g tapiokamel
2 tsk loppefrøskaller
1 tsk salt
2 spk rapsolie

Pisk æggene, og bland alt undtagen mælken i – og rør det sammen til der ingen klumper er i. Tilsæt derefter mælken ad to omgange.
Steg på mellem-høj varme – jeg brugte ca. en dl. dej pr. pandekage. De blev super mums!
Fyld er jo helt op til en selv, men! – jeg brugte: hakket oksekød, som blev stegt med løg, hvidløg, paprika, spidskommen og en mini del sukker og eddike. Udover det var der, salat, agurk, avokado, revet cheddar og en hvidløgs cremefraiche dressing! Mums mums mums!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BLUE LAGOON