MICKEY-MOUSE-DAY

BROW TIME

DSC_0872 DSC_0881 redi3

Så var det tid til at afprøve en ny brow mascara! Jeg har før brugt Benefits Gimme Brow – og den var mega god! Men også mega dyr og lille. Så nu ville jeg afprøve en mere budget-venlig en. Det blev til denne fra Maybelline!
Jeg synes, den er helt ok prisen taget i betragtning, men derudover kan den ikke måle sig med benefits. Det kommer dog også an på, hvor meget farve man vil have. I kan se mit før-efter billede, hvor det også kan ses, at forskellen ikke er viiildt stor på før og efter billederne – men den er helt fin til dem, der ikke vil have et særlig markeret look. Men selv kan jeg dog godt lide det markerede look 😉 så hvis mit budget er til det, foretrækker jeg Benefits – men denne fra Maybelline er også helt fin til de lidt strammere tidere.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MICKEY-MOUSE-DAY