MY WINTER-WISHES

WONDERFUL-WEEKEND

IMG_3470.JPG

IMG_3469.JPG

Jeg har haft en skøøøn weekend! Fredagen stod på hygge, middag og drinks med nogle skønne damer. Det udviklede sig til lidt af en fest – god aften!
Lørdagen var ren afslapning! Der blev lavet sunde-søde-sager + lavet god mad med min søs. Mumsiiii!
Søndagen var også god!! Ih altså.. Tidligt på dagen var jeg ude og tage billeder med min mor (dem skal I nok få at se!). Senere på dagen var jeg i DR’s koncertsal og se koncert med Ásgeir, som er en fantastisk islandsk kunstner. Det var min fødselsdagsgave til min kæreste, og det var en skøn oplevelse! Tjek det ud!

Håber I alle også har haft en skøn weekend, og at I får en dejlig uge!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY WINTER-WISHES