THRIFT SHOPPING

MY WINTER-WISHES

winter wishes

Jeg ´har lavet en lille-lækker-collage, med diverse ting jeg enten mangler, eller føler, at jeg burde have flere af her til vinter. Tørklæder og varme cardigans kan man efter min mening ikke få for mange af! Det er putte-tøjet, der for mig gør, at vinteren ikke bliver helt uoverkommelig. Jeg synes stadig, jeg mangler, det der viiiirkelig lækre par støvler! Gerne dem på collagen, det er bare lidt for dyre 🙁 et ordenligt contour-sæt har jeg nu længe ville have fingrene i! Nu skal det være!
En lækker mørk læbestift, synes jeg passer så godt til vinteren – jeg synes, den klæder den/min blege vinterhud godt.

Find tingene her!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THRIFT SHOPPING