WONDERFUL-WEEKEND

MY FAVORITE FACES

redi redi1 redi2

Det er enormt individuelt, hvilke ansigter man bliver “tiltrukket” af. Heldigvis! Ellers var der kun én måde at være køn på. Der er selvfølgelig også nogle mennesker, der er så flotte, at de fleste mennesker er enige om det. For mig er der kæmpe forskel på et pænt ansigt og et ansigt jeg finder interessant.
Jeg har indsat nogle billeder af kvinder, vis ansigter jeg på en eller anden måde er tiltrukket af – om det er fordi, de er smukke, eller at jeg finder deres ansigter interessante – eller begge dele – det er lidt forskelligt.
For eksempel Jessica Alba; hende synes jeg er så flot, at hun skulle med i indlægget! Jeg synes til gengæld ikke, at hendes ansigt er nær så spændende som Oh Lands eller Shannyn Sossamon!
Efter min mening kan et ansigt også klart blive for perfekt. Hvis alt i ansigtet er “perfekt”, og i perfekt harmoni – synes jeg faktisk, det kan blive lidt kedeligt. Jeg ser klart noget smukt i de små “uperfekte” ting. For eksempel en markant næse eller skæve tænder – det kan tilføre et ansigt en del charme efter min mening.

Noget jeg har lagt mærke til, at jeg tit “falder” for, eller synes er pænt, er kantede ansigter. Brede markante kæber og kindben. Noget jeg også synes er vildt pænt til kvinder, er fyldige læber – det handler måske også om, at det er noget, jeg ikke selv har.
Heldigvis er pænhed ikke alt, og heldigvis har folk tit et forskelligt syn på, hvad der er pænt. Og vores udseende behøver bestemt ikke leve op til disse kvinders standard, for at være glade for os selv 😉 Når jeg skriver om dette, er det blot fra et mode-kunstnerisk synspunkt.

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WONDERFUL-WEEKEND