STUDENTERHUSET - LOPPEMARKED

GOT IT FROM MY MAMA

redi1 redi2

Forleden dag sorterede min mor på deres loft, da det virkelig trængte! Hun er god til gemme ting, hvilket kan komme mig til gode en gang i mellem. Det gjorde det så denne gang! Disse støvler er min mors gamle, og jeg kan egentlig tydeligt huske dem – men hvis du havde spurgt mig for 6 år siden, havde jeg aldrig troet, at jeg ville gå i dem!
Men dem er jeg sgu glad for! Og fede er, at de faktisk minder lidt om noget der bliver solgt i butikkerne i disse dage. Så det er mega win for mig!

Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERHUSET - LOPPEMARKED