ME x CAMERA x BEAUTIFUL GIRL

Trying out: Redgreen

IMG_0233 IMG_0227 IMG_0231IMG_0239Jeg har været så heldig at få tilsendt den lækreste trøje fra mærket Redgreen, som er et dansk tøjmærke der laver rigtig fint tøj – både trøjer, jakker, sko, og helt almindeligt hverdagstøj – der samtidig egner sig rigtig godt til det kolde vintervejr som vi kan risikere at få her i Danmark.

Jeg har aldrig købt noget fra dette mærke og havde faktisk ikke rigtigt kigget på deres ting før – syntes dog at navnet lød velkendt og da jeg nævnte navnet for mine forældre sagde de da også begge to: “Det kender vi da godt!!” Og derefter fortalte de at det også var et ret kendt mærke dengang de var unge og at de husker det som et godt mærke, men ikke syntes at have set det være fremme i ‘modebilledet’ et stykke tid.

Hvilket jo er rigtig synd, da striktrøjen er superlækker i kvaliteten og er rigtig dejlig blød – uden at kradse! Det er virkelig det værste når man finder en rigtig god kvali-trøje og den så kradser som en sindssyg! Øv. Trøjen hedder Benta strik inde på hjemmesiden – find den her – og tag evt. et kig på deres andre produkter, da de har nogle rigtig fine ting til de koldere tider!

Find Redgreens hjemmeside her

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME x CAMERA x BEAUTIFUL GIRL