NEW SHOOOOES - asos

Trying out: Anastasia Beverly Hills

IMG_0196 IMG_0197 IMG_0199Jeg har for første gang afprøvet makeupmærket Anastasia Beverly Hills.
Endelig. Endelig er nok nærmere ordet – for det er jo fantastisk! Da vi jo ikke lige har dette lækre mærke herhjemme har jeg bestilt det fra Cult Beauty som har fri fragt hvis man bestiller for over £50 – og det gjorde jeg, så det var vildt fedt! Det hele gik super nemt og hurtigt og jeg fik endda lov til at vælge små produktprøver, som jeg fik sendt med gratis.

Nok om det. Nu til produkterne! Jeg bestilte de åh-så-omtalte Brow Wiz øjenbrynsblyanter i to forskellige farver, da jeg ikke var helt sikker på hvilken ville passe mig bedst. Men de er begge rigtig passende i farven – den ene dog lidt kraftigere end en anden – men det gør ikke noget for så har jeg én til hverdagsbrug og én til aftenbrug, når jeg vil have et lidt kraftigere look. Jeg valgte dem i farverne: Soft Brown og Brunette – hvor sidstnævnte er den mørkeste.

Og nu til den store finale: Contour Kit’et! Åååhhh, hvor jeg dog har kigget langt og længe efter denne darling og nu er den miiin!
Dette Contour Kit er (tydeligvis) til kontur og highlight, hvori der er tre highlightfarver (to matte, én med shine) øverst og under dem er der tre konturfarver (alle tre matte). Pigmenteringen er høj, konsistensen er lækker og let at blende ind i huden og så er farverne bare lige i skabet. Lige hvad jeg manglede! Eller…

Alt i alt, var det bare et rigtig godt valg at tage sig sammen til at bestille disse produkter, da de virkelig er det værd! Næste gang bliver det nok deres DipBrow Pomade som jeg skal have fingrene i..

Er jeg den eneste som bare ikke kan lade være at skulle prøve en masse ting?!

Jeg håber I nød at læse med og sig endelig til hvis der er nogen derude der kunne tænke sig at se produkterne i aktion!  Let me know!

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SHOOOOES - asos